De keukenhof Bloembollenmarkt

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober vindt de Keukenhof Bloembollenmarkt plaats. Tientallen kwekers die zich gespecialiseerd hebben op het kweken van niet alledaagse soorten bolgewassen, bieden hun producten aan.

Een begrip

De Keukenhof Bloembollenmarkt is een begrip voor een ieder die geïnteresseerd is in bloembollen en tuinieren. Een uitzonderlijk groot aanbod van bloembollen, waaronder vele exclusieve soorten, worden aangeboden door kwekers. Men ontvangt zo uit de eerste hand informatie over het planten en verzorgen van de verschillende soorten bollen. Specialisten vertellen hoe u thuis het meest succesvol met bollen kunt zijn. De bloembollenmarkt is niet alleen dé markt voor de liefhebber van de bijzondere bolbloemen, ook is er aandacht besteed voor het educatieve aspect.

In de komende maanden worden er in Keukenhof ongeveer 7 miljoen bloembollen geplant. Tijdens de bloembollenmarkt wordt het mozaïek in bollen gepresenteerd voor het Keukenhof thema van 2018. Het thema voor volgend seizoen is Romantiek.

De Bloembollenmarkt is geopend op 6 en 7 oktober van 10.00 tot 16.30 uur.

De toegang en het parkeren zijn gratis. 

Share on Facebook
De keukenhof Bloembollenmarkt