trouwfoto’s tussen de tulpen

Proeftuin Zwaagdijk speciaal open voor trouwfoto’s tussen de tulpen

Het bestuur van Stichting Vaktentoonstelling is samen met Proeftuin Zwaagdijk en andere betrokkenen de voorbereiding gestart voor editie 2018 van de Vaktentoonstelling. Van donderdag 22 t/m zondag 25 februari 2018 is Proeftuin Zwaagdijk omgetoverd tot het epicentrum van het tulpenvak in Nederland.

Dit jaar worden de bloemenpracht ook beschikbaar gesteld voor trouwfoto’s.

Trouwfoto’s Speciaal voor bruidsparen en bruidsfotografen biedt de Vaktentoonstelling dit jaar op donderdag 22 en vrijdag 23 februari (tussen 9:00 en 12:00 uur) en in het weekend (tussen 13:00 en 17:00) exclusief de mogelijkheid voor bruidsparen om tussen de tulpenpracht gefotografeerd te worden. Belangstellenden kunnen zich melden bij: Marlies Reus, Proeftuin Zwaagdijk, 0228-563164

Publieksdagen

Zelf ook een kijkje nemen kan tijdens de publieksdagen in het weekend. Want op zaterdag 24 en zondag 25 februari is de Vaktentoonstelling van 13:00-17:00 uur gratis toegankelijk voor publiek. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij Proeftuin Zwaagdijk. De bloeiende tulpen op de marktbroeishow brengen een fraai voorproefje van de lente. Er is volop gelegenheid tot het maken van foto’s. Voor de inwendige mens is bij de catering koffie, thee en gebak verkrijgbaar.

Share on Facebook
trouwfoto’s tussen de tulpen