Kwaliteit is een keuze

Share on Facebook

We produceren en verwerken onze tulpen op basis van vijf belangrijke uitgangspunten:

1      Van bol tot bloem: een gesloten keten
Iedere stap in ons productieproces is traceerbaar. We werken samen met vaste bollenleveranciers die geselecteerd zijn op kwaliteit en betrouwbaarheid en met wie we de samenwerking regelmatig evalueren. De preparatie van de bollen en de uiteindelijke teelt vinden plaats bij de aangesloten broeierijen.

2      Direct vanaf de bron winkelklaar geleverd

Hoe minder verwerkingshandelingen hoe beter. Daarvan zijn wij overtuigd. Wij verwerken en verpakken tulpen daarom direct van de tulpenbroeierij op de manier zoals onze klanten dat willen.

3      Kwaliteit / Vaasgarantie

Wij broeien de beste bollen onder de beste teeltcondities. Wij leveren onze tulpen winkelklaar, waardoor het aantal verwerkingshandelingen in de keten afneemt. Dat is duurzaam en verkort de tijd tussen oogsten en de winkelverkoop, waardoor het vaasleven van de tulpen bij de consument op tafel verlengd wordt. In een optimaal georganiseerde logistieke keten staan wij samen met onze klanten voor een vaasgarantie van zeven dagen.

4      People, planet, profit

Onze klanten zijn ervan verzekerd dat onze tulpen en verpakkingsmaterialen geproduceerd zijn onder faire omstandigheden. Fair voor het milieu en fair voor de mens. Begrippen als  duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit en sociale betrokkenheid zijn op een concrete manier verwerkt in de bedrijfsprocessen en behaalde certificeringen op de afzonderlijke bedrijven.

5      Van idee naar concept

We zetten onze tulpenpassie en jarenlange ervaring in om samen met onze klanten de omloopsnelheid en de opbrengst per m2 tulpenverkoop te vergroten. 

Samen Ondernemen

Samen Ondernemen

Uw nummer één partner

Uw nummer één partner

Voor een blije consument

Voor een blije consument