Alles over Tulpen!

Een eigen tulp voor Nicci French

Het schrijversduo Nicci French komt op 7 juli niet alleen voor een meet & greet, maar ook voor de onthulling van hun eigen tulp. Volgens de eigenaresse van boekhandel Wagner speelde de tulp een belangrijke rol om ze naar onze gemeente te krijgen.

--------------------------------------------------------------------------------

Het duo is bezig met de promotie van hun nieuwe boek ‘Een huis vol leugens’, met op de omslag twee rode tulpen. Dit bracht Willemien Wagner op het idee van de bijzondere actie om een tulp naar Nicci French te vernoemen.

“Het is ons gelukt het bekende schrijversduo te mogen ontvangen. De tulp heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Nog voordat we inhoudelijk iets van het boek hadden gelezen, spotte ik dit prachtige omslag. Ik zei tegen de uitgever: ‘Deze keer kom je niet onder Sassenheim uit hoor. Met dit omslag móet Nicci French wel naar de Bollenstreek komen!’ Onze kracht zit ‘m in de spontane en bijzondere acties. Het leek mij geweldig om een tulp naar een auteur te mogen vernoemen. Uniek in Nederland, vanuit de boekhandel uit de Bollenstreek. Daar ben ik achteraan gegaan en het is gelukt!” – Willemien Wagner, eigenaresse boekhandel Wagner