Alles over Tulpen!

Koe en Tulpie Winactie

Oktober is nationale tulpenbollen plantmaand en zouden niet alle basisschoolleerlingen van Nederland moeten weten hoe een tulp groeit en bloeit? Hoe goed zou het zijn als elke basisschoolklas een eigen tulpenperkje heeft? Dus leerkrachten van Nederland: kijk of een kweker in de buurt tulpenbollen ter beschikking wil stellen aan jouw school of bestel een pakket via Koe en Tulpie www.koeentulpie.nl en ga lekker tulpen planten met de kinderen in de schooltuin!

Online zijn gratis lespakketten te vinden voor bovenbouw: https://cursussen.bollenacademie.nl/nieuwsbrieven/LesbriefBijBloembollen.pdf en onderbouw: http://www.koeentulpie.nl/lespakket/. Zo leren alle kinderen in Nederland hoe onze nationale trots, de tulp, tot bloei komt.

De WINACTIE: Wat moet je doen om te winnen? Deel het bericht, tag een leerkracht in het basisonderwijs waarvan jij denkt dat hij/zij aan de slag wil met tulpenbollen in oktober en zo zorgen we voor kleurrijke schoolpleinen en schooltuinen komend voorjaar, een goed leefklimaat voor bijen, vlinders en insecten en kinderen met groene vingers voor nu en in de toekomst.