Alles over Tulpen!

Verjaardag Buurman Toon

Buurman Toon is jarig. Op Valentijnsdag is het drie jaar geleden dat de zorg- en beleveniskwekerij Oude Wetering van start ging. Om dat te vieren nodigt Buurman Toon u op zondag 10 februari van harte uit op zijn eigen Veense ‘tulpenfeessie’. Want, wie jarig is, trakteert. U wordt ontvangen met een glimlach, koffie en wat lekkers. Daarnaast komt de opbrengst van de tulpenverkoop op 10 februari geheel ten goede aan stichting Droomdag. Kom dus naar hartenlust plukken voor mooie Droomdageni!

De deuren van Buurman Toon staan op 10februari van 11.00 uur tot 15.00 uur wagenwijd voor u open. De vrijwilligers van Buurman Toon ontvangen u graag met koffie en wat lekkers, met liefde en aandacht persoonlijk voor u gemaakt. In de tulpenkas kunt u vervolgens uw slag slaan. U kunt zoveel tulpen plukken en kopen als u wilt: voor uzelf en als liefdevol cadeau voor een ander. Aan inspiratie zal het u niet ontbreken. Linda van Berkel van byLind laat deze middag zien hoe u kunt toveren met tulpen. Als u dat wenst, maakt ze ook voor u een tulpenkunststuk op maat.

Ook de vrijwilligers van stichting Droomdag zijn aanwezig. In de gezellige schuur van Buurman Toon vertellen ze u graag meer over de droomdagen die zij organiseren voor gezinnen met kinderen, waarvan één van de ouders langdurig of ongeneeslijk ziek is . Buurman Toon, die stichting Droomdag een warm hart toedraagt, schenkt daarom de totale opbrengst van de tulpenverkoop op 10 februari a.s. aan dit prachtige initiatief. Goed voor mekaar is niet voor niets het motto van de leukste, jarige Buurman uit de buurt.

Voor Buurman Toon zelf hoeft u op 10 februari geen cadeau mee te nemen. Hij heeft maar één wens: een gezellige, drukbezochte verjaardagsfeest met een zo hoog mogelijke opbrengst voor Droomdag. Helpt u mee om die wens in te vullen?

Buurman Toon is gevestigd op De Baan 37 in Oude Wetering. Op de zorg- en belevenis-kwekerij worden bloemen nog op een traditionele manier geteeld: kleinschalig en handmatig. Bij Buurman Toon werken vrijwilligers met groene vingers zij aan zij met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen produceren ze met veel plezier de mooiste bloemen die dagvers verkocht worden.