Alles over Tulpen!

CNB Lisse

Voor de vijfde keer op rij trapt de CNB het seizoen af met de CNB Bloem- en relatiedagen. Dit jaar de aftrap van niet zomaar een jaar, maar van ons jubileumjaar.

CNB bestaat 100 jaar en dat verdient een feestje! Zet daarom 8 tot en met 10 januari in de agenda en vergeet vooral niet om de donderdagavond ook vrij te houden. Want dat belooft een hele gezellige avond te worden.

De CNB Bloem- en relatiedagen zijn hét moment om te zien wat er vroeg in het seizoen beschikbaar is. Een driedaagse vaktentoonstelling waarbij de lelies, tulpen, narcissen, muscari’s en hyacinten centraal staan. De show vindt gelijktijdig plaats met de Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen.

Wij zijn geopend van 8:30 uur tot 17:00 uur en de toegang is gratis.

10 januari 2019: Verjaardagsborrel voor alle klanten van CNB

Op de laatste dag van de bloemenshow openen wij ons jubileumjaar met een feestelijke verjaardagsborrel. Dit jaar een extra feestelijke editie met muziek en entertainment omdat wij 100 jaar bestaan.

Wij nodigen u uit om dit samen met ons te vieren!

Let op, aanmelden is i.v.m. de verwachte drukte verplicht!

Datum: Donderdag 10 januari 2019

Aanvang: 17.00 uur

Locatie: CNB Lisse

Komt u met ons proosten?

Aanmelden 'Verjaardagsborrel CNB 100 jaar'

Samenwerking met Clusius college Alkmaar

Opnieuw is dit jaar de samenwerking gezocht met studenten van de opleiding Bloem en Design van het Clusius College. Daarmee vormt de show een podium dat nieuw talent ondersteunt en jongeren kennis laat maken met het bollenvak. De studenten regelen hiervoor grotendeels zelf hun bollen en bolbloemen, rechtstreeks afkomstig van kwekers. Voor de bezoekers van de CNB Bloem- en relatiedagen een mooie kans om te zien wat er allemaal mogelijk is met de diverse producten.

Agenda

08 jan Open avond voor Lisse en omstreken

CNB Lisse

08 jan - 10 jan CNB Bloem- en relatiedagen 2019

CNB Lisse

CNB Lisse

Heereweg 347

2161 CA Lisse