Alles over Tulpen!

Tulip Trade Event viert eerste lustrum

Het evenement wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en mag zich verheugen in een groeiende belangstelling.

Bezoekers uit binnen- en buitenland krijgen tijdens het Tulip Trade Event een mooi overzicht aangeboden van wat Nederlandse tulpenveredelaars en -exporteurs te bieden hebben. De deelnemende bedrijven, verspreid over Noord- en Zuid-Holland, nodigen belangstellenden uit om het assortiment te bekijken, nieuwe trends en ontwikkelingen te bespreken en van gedachten te wisselen over de toekomst van de tulp. En net als voorgaande jaren zal het Tulip Trade Event ook weer het decor zijn voor de introductie van innovaties.

Laagdrempelig evenement

Vooral voor buitenlandse bezoekers is het fijn dat zij in korte tijd 13 open dagen kunnen bezoeken. Doordat zij zonder afspraak binnen kunnen lopen bij de deelnemers, is het Tulip Trade Event een laagdrempelig en zeer gewaardeerd evenement. Op de bedrijven is niet alleen gelegenheid om het assortiment te bekijken; er is ook veel ruimte voor persoonlijke gesprekken. Deelnemers laten bovendien vaak niet alleen hun tulpen zien, maar ook aanverwante producten, zoals bloembollen op pot. Bezoekers aan het Tulip Trade Event weten dan ook zeker: zij gaan naar huis met heel veel informatie en inspiratie.

Deelnemers

De dertien deelnemende bedrijven zijn P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Jansen’s Overseas, Holland Bulb Market, P. Nelis & zoon’s, Nord Lommerse, C. Steenvoorden, VWS Flowerbulbs en Jan de Wit en Zonen.