Alles over Tulpen!

Tulpenchocolade

Deze tulpen van chocolade zijn leverbaar in diverse kleuren. Zij kunnen gevuld met bijvoorbeeld hazelnootpraline of massief vervaardigd worden.

Bonbonnina chocolates is een ambachtelijke chocolaterie gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Wij richten ons zowel op de particuliere als op de zakelijke markt en denken graag mee met de wensen van de klant. Op het gebied van chocolade zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen wij jouw relatiegeschenken persoonlijk en op maat maken zodat je een onvergetelijke indruk kunt achterlaten bij jouw klanten; van bonbons met bedrijfslogo tot

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit ingrediƫnten zoals Belgische chocolades die vervaardigd zijn van duurzaam geteelde cacaobonen, verse room, boter, gebrande noten en fruit. Onze producten worden vervaardigd in ons eigen atelier in Leiden. Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd; van inkoop van de ingrediƫnten tot en met de productie, verpakking en levering. Daardoor is de kwaliteit van onze producten gegarandeerd. Wij werken hoofdzakelijk op bestelling. Daarnaast staan wij regelmatig op ambachtelijke en lifestyle markten en is een selectie van onze producten te koop bij Feel Your Web in Lisse. Op onze Facebookpagina kun je zien waar en wanneer wij op markten te vinden zijn. Voor het plaatsen van een bestelling, voor vragen en/of speciale wensen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee!