Alles over Tulpen!

Fietsroutes

Heerlijk, het is lente!

We selecteerden de mooiste fietsroutes via het knooppuntennetwerk waarmee u langs de mooiste bloesem en bollenvelden in Nederland komt.

In het hart van de bollenstreek ligt het plaatsje Voorhout. Dit plaatsje hoort bij de veelzijdige gemeente Teylingen. Teylingen wordt omgeven door eindeloze bollenvelden en gesierd door molens.

Julianadorp staat bekend om haar prachtige bollenstreek. Een plaats met ruimte, strand, dijk, duinen, musea en diverse horecagelegenheden en bloeiende bollenvelden.

Deze mooie fietsroute voert u langs de prachtige bollenvelden van de Bollenstreek. U passeert de Keukenhof en afhankelijk van het weer staan de bollen van half april tot half mei in bloei.

Een boeiendefietstocht langs oude bollenschuren in de Duin en Bollenstreek p>De bollen- en bloesemfietsroute 40 km (tijdens Tulpenfestival) De route gaat door het oostelijk deel van de Noordoostpolder, door fruitteeltgebied, langs tulpen en lavendel, door het dorp Marknesse en door het bos. Onderweg komt u langs de tulpenpluktuin.

Zuid-Beveland is bij uitstek geschikt voor fruitteelt. Tussen de dijken, rustieke dorpen en heggengebieden komt u boomgaarden tegen. Ontdek de bloeiende bloesem in het voorjaar.

Boomgaarden zijn niet weg te denken in Rivierenland, ze vormen een van de belangrijkste kenmerken van het landschap en bieden van april tot en met september een prachtig schouwspel Bloesemtocht langs mooiste boomgaarden, Zeeland - 39 km Zuid-Beveland is bij uitstek geschikt voor fruitteelt. Tussen de dijken, rustieke dorpen en heggengebieden komt u boomgaarden tegen. Ontdek de bloeiende bloesem in het voorjaar.